Detailed Notes on بیماری سلیاک کودکانه
Detailed Notes on بیماری سلیاک کودکانه
Blog Article
تهران، خیابان دولت، خیابان شهید عین آبادی، پلاک ۴، طبقه اول، واحد ۲
تحقیقات نشان می دهد، عدم درمان بیماری سلیاک در کودکان، امکان ابتلا به سایر بیماری های خود ایمنی مانند دیابت نوع یک و بیماری هاشیموتو را افزایش می دهد.
زمانی که پرزهای روده دچار آسیب می شوند، بدن کودک در جذب مواد غذایی دچار مشکل می شود. عدم جذب مواد غذایی می تواند بر روند رشد کودک تأثیر بگذارد و او را دچار سوء تغذیه کند.
گلوتن پروتئین موجود در گندم، چاودار و جو است. اگر شما بیماری سلیاک داشته باشید و گلوتن مصرف کنید، سیستم ایمنی بدن شما، در پاسخ به این ماده به بافت روده کوچک حمله کرده و به آن آسیب می رساند. هنگامی که این اتفاق می افتد، روده قادر به جذب مواد مغذی که بدن شما به آن ها نیاز دارد، نمی باشد.
نگهداری اصولی دانه قهوه
هنگامی که روده بهبود یافت، بدن دوباره قادر به جذب مناسب مواد مغذی از غذا بیماری سلیاک و ریزش مو است.
برای تشخیص بیماری سلیاک از آزمایش خون و آندوسکوپی استفاده می شود. گاهی با انجام آزمایش خون دیگر نیاز به بررسی های دیگر نیست.
با یک رژیم غذایی بدون گلوتن، علائم مرتبط و آسیب به پرزهای روده از بین می رود.
معمولا سلیاک در کودکان در سنین ۲ تا ۳ سالگی تشخیص داده میشود. اما چگونه تشخیص دهیم که کودک ما مبتلا به سلیاک است؟
نشان می دهد: به عبارت دیگر، شما دچار اسهال شده اید. این بدان معناست که مدفوع خیلی سریع در روده حرکت می کند و به مدفوع سالم تبدیل نمی شود.
ژیاردیازیس عفونت دستگاه گوارشی است که توسط یک انگل میکروسکوپی به نام ژیاردیا ایجاد می شود.
اگر چه آزمایش خون میتواند راهنمای خوبی در مسیر تشخیص سلیاک باشد، اما اندوسکوپی تنها راه تشخیص قطعی بیماری سلیاک است. پیش از انجام اندوسکوپی برای کودک، با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا از ضرورت انجام آن آگاه شوید.
افراد مبتلا بعد از تشخیص قطعی این بیماری خود ایمنی، باید تا حد امکان از مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن خودداری کنند تا علائم آنها بهبود یابد.
در صورت تغذیه با شیر خشک: اگر نوزاد مبتلا به سلیاک، از شیر خشک تغذیه میکند، شیر خشکی برای او تهیه کنید که فاقد گلوتن باشد.